Shopping Alert

Building Green expo 2011



Η Building Green expo ανοίγει τις πόρτες της για τους επαγγελματίες και ιδιώτες επισκέπτες, επενδυτές, όλους όσους άμεσα και έμμεσα δραστηριοποιούνται στον χώρο της Πράσινης Δόμησης, των Έξυπνων Κτιρίων, της Διαχείρισης της Ενέργειας και τη Διαμόρφωση του Αστικού Τοπίου.

Από τις 2 έως τις 5 Δεκέμβρη το ραντεβού των επαγγελματιών ανανεώνεται στο ExpoAthens, στην Ανθούσα και οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποι, επαγγελματίες και εκπρόσωποι της βιομηχανίας συγκεντρώνονται για να γνωρίσουν την πραγματική δύναμη και δυναμική της αγοράς της Πράσινης Δόμησης, τις επιλογές και προοπτικές ανάπτυξης και διεύρυνσης των συνεργασιών, την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και των προϊόντων τους.

Με ανανεωμένη δυναμική, σύγχρονα εργαλεία προβολής και επικοινωνίας με την πραγματική αγορά, με ακόμα πιο ενημερωμένα προϊόντα προώθησης και επιμόρφωσης. Η Building Green 2011 Expo | Conference | Technical Seminars , για ακόμη μια φορά στηρίζει, προωθεί και κατοχυρώνει τους επαγγελματίες και συνεργάτες στην αγορά. Με την μεγαλύτερη προοπτική για ανάπτυξη, κερδοφορία, ουσιαστική και ριζική αλλαγή των δεδομένων διαβίωσης και παραγωγής, ο κλάδος της Πράσινης Δόμησης και των ΑΠΕ συναντάται για ακόμα μία χρονιά στην Building Green expo 2011 για να προωθήσει τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις νέες εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες: buildinggreenexpo.gr