Shopping Alert

Elounda Gulf Villas & Suites

5 stars Hotel in Elounda Crete

Το Elounda Gulf Villas & Suites, με τις 18 βίλες και τις 10 μοντέρνες σουίτες του, βρίσκεται στην άκρη της θάλασσας και παρέχει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, τον κόλπο της Μιραμπέλου και την Σπιναλόγκα. Διαθέτει δύο εστιατόρια a la carte, spa, γυμναστήριο και διάφορα θαλάσσια σπορ.

Κομψότατο κι εκλεπτισμένο. Ολες οι σουίτες του είναι διακοσμημένες με απαλά χρώματα και διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα, Κάθε μια από τις βίλες διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, μπάνιο με υδρομασάζ και κουζίνα. Κάποιες έχουν ακόμη και ιδιωτική σάουνα, γυμναστήριο και βεράντες με ξαπλώστρες.

Απολαύστε ένα μασάζ στη σουίτα ή την βίλα σας, πριν χαλαρώσετε με ένα κοκτέιλ στην κεντρική πισίνα υπερχείλισης με τον καταρράκτη. Περάστε το απόγευμα κάνοντας καταδύσεις ή ιστιοπλοΐα και το βράδυ απολαύστε γκουρμέ κουζίνα στην ευρύχωρη βεράντα του εστιατορίου Δάφνη.

Η κοσμοπολίτικη Ελούντα είναι κοντά στον Αγιο Νικόλαο και απέχει μια ώρα από το Ηράκλειο, όπου βρίσκεται το αρχαιολογικό μουσείο της Κρήτης και το Ανάκτορο της Κνωσού. Κοντά στο ξενοδοχείο θα βρείτε τοπικές ταβέρνες, waterpark και γήπεδα τένις, γκολφ, καθώς και διάφορα θαλάσσια σπορ.

Μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας απολαμβάνοντας περιποιήσεις spa στον χώρο της Spa Villa σας, με ένα δείπνο με κεριά στην πισίνα της βεράντας σας, με μαθήματα κατάδυσης στην ιδιωτική σας πισίνα, κάνοντας κρουαζιέρα το ηλιοβασίλεμα, συμμετέχοντας σε ιστιοπλοϊκές εκδρομές κι ένα πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

                                      


Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, τιμές και κρατήσεις: Elounda Gulf Villas & Suites