Shopping Alert

Ξύλινη πέργκολα: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Το καλοκαίρι έρχεται, και πολλοί είναι οι φίλοι που επιθυμούν τη δημιουργία μιας εξειδικευμένης κατασκευής σκίασης για το μπαλκόνι ή τον κήπο τους.

Το Decoration de la Maison μαζί με την εταιρεία Αρχέγονο σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κατασκευές με πέργκολες!

Μια ξύλινη πέργκολα για να είναι σταθερή απέναντι στις καιρικές συνθήκες πρέπει να έχει συγκεκριμένες διατομές, στη χρησιμοποιούμενη για την κατασκευή ξυλεία.

Πέργκολες με διαστάσεις μεγαλύτερες των 3x4μέτρα (κάτοψη) πρέπει οπωσδήποτε να αποτελούνται από σκελετό διατομής ή ξυλεία 8x15cm ή 12x12cm, ασχέτως εάν θα επικαλυφθούν με κάποιο υλικό (κεραμίδια, πολυκαρβονικά, καλαμωτές, τέντες).

Μια σωστή ξύλινη πέργκολα ποτέ δεν έχει καρφιά παρά μόνο βίδες 6χιλιοστών και στριφόνια 8 χιλιοστών τουλάχιστον.

Τέλος μια πέργκολα πρέπει να περαστεί με συντηρητικό ξύλου ή βερνίκι εμποτισμού (έγχρωμο ή όχι) καλής ποιότητας ώστε να συντηρεί το ξύλο απέναντι στις καιρικές συνθήκες και τους μικροοργανισμούς.

Ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται βερνίκι κρούστας γιατί η υπεριώδης ακτινοβολία θα το καταστρέψει οπωσδήποτε.

Σε πέργκολες στις οποίες φαίνονται μεταλλικές γωνίες ένωσης και γενικά μέταλλα βιδωμένα πρέπει να γνωρίζουμε ότι έχει κατασκευαστεί από ερασιτέχνη και όχι επαγγελματία τεχνικό.

Μια καλή πέργκολα διαθέτει μέταλλα μόνο στις βάσεις των κολόνων γαλβανιζέ ή μπρούτζινα ή ανοξείδωτα.

Για επαγγελματικές υπηρεσίες κατασκευής πέργκολας μπορείτε να απευθυνθείτε στην κατασκευαστική εταιρεία Αρχέγονο - Exotiq Collection.

Το άρθρο αυτό συντάχθηκε και προσφέρεται στους αναγνώστες του decoration de la maison από την εταιρεία "Αρχέγονο - Exotiq Collection".
Η "Αρχέγονο - Exotiq Collection" είναι κατασκευαστική, εμπορική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία με αντικείμενο τη μελέτη, διαμόρφωση και κατασκευή εξωτερικών χώρων όπως bar, καφετέρειες, χώροι αναψυχής, ζωολογικοί κήποι, αλλά και ιδιωτικοί χώροι - κήποι σπιτιών κ.α.
Οι κατασκευές και τα προϊόντα της είναι από μοναδικά φυσικά υλικά, που θα διακοσμήσουν το χώρο δίνοντας την αίσθηση εξωτικού παραδείσου. Παράλληλα με τη διαμόρφωση του χώρου δίνονται ιδέες και λύσεις ανάλογα με τις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη. Η παράδοση των έργων γίνεται στις συμφωνημένες προθεσμίες και δίδεται γραπτή εγγύηση για την άριστη ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων και κατασκευών.
Η εταιρεία "Αρχέγονο - Exotiq Collection" εκτός από τις εγκαταστάσεις της στην Αττική, έχει στην ιδιοκτησία της και εργοστάσιο κατασκευής επίπλων και πρώτων υλών στην Ιάβα της Ινδονησίας.
.