Shopping Alert

Terra Nueva Project στο Terra Petra


Η ομάδα Viral Projects έχοντας ως στόχο τη δημιουργία πλαισίων που θα δώσουν νέα δεδομένα προβολής σε ανθρώπους και ομάδες που έχουν ανάγκη με την σειρά τους να εκφραστούν και να συνομιλήσουν μέσω του design και της τέχνης παρουσιάζει το TERRA NUEVA PROJECT [ΝEA ΓH] που θα διαρκέσει μέχρι τις 31/7 στον πολυχώρο TERRA PETRA.

Μέσα από το Terra Nueva Project, το Terra Petra µεταµορφώνεται και επανασυστήνεται στο κοινό ως ζωντανός πολιτιστικός πολυχώρος που έρχεται να προσφέρει µια επί της ουσίας εναλλακτική έξοδο. 

Με όχημα το Terra Nueva Project πάνω από 150 σύγχρονοι δημιουργοί από διάφορους χώρους εξετάζουν, διαπραγματεύονται και επαναπροσδιορίζουν την έννοια της Νέας Γης. 

Kατά την εξάµηνη διάρκεια του Terra Nueva Project και εξαντλώντας τις δυνατότητες της λαβυρινθώδους δοµής του πολυχώρου Terra Petra, θα φιλοξενηθούν µια σειρά από εναλλασσόµενες εκθέσεις και παράλληλα καλλιτεχνικά δρώµενα, events, dj sets και συναυλίες που θα µετατρέψουν την αθηναϊκή καθηµερινότητα της εξόδου σε µια συναρπαστική διαδικασία αισθητικής απόλαυσης και έµπνευσης για δράση. 

Open Call

Δηλώστε συµµετοχή µέσω του ανοιχτού δηµιουργικού καλέσµατος και αναδείξτε τη δική σας οπτική της Νέας Γης. 

Tους καλλιτέχνες δε βαραίνει κανένα κόστος συμμετοχής.
Κατηγορίες έργων: design, ζωγραφική, γλυπτική, installation, performance, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, µόδα, comic, multimedia, videoart, street art κ.α. 

Αποστολή cv & δείγµα δουλειάς στο E-mail: submit@viralprojects.gr.
Διαφορετικά, συµπληρώστε τη φόρµα συµµετοχής στο http://www.terranueva.gr/