Shopping Alert

Πωλείται το σπίτι του Σινάτρα -εκεί όπου η Monroe συναντούσε τον Kennedy


Το σπίτι που στέγαζε τον "παράνομο" έρωτα της Marilyn και του JFK και φιλοξένησε αμέτρητα πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους, πωλείται.

Πλησίαζε το τέλος της δεκαετίας του 1940, όταν η πάμπλουτη κληρονόμος της Chase Manhattan Bank, Dora Hutchinson, ανέθεσε σε δυο διάσημους αρχιτέκτονες της εποχής, τους Pereira & Luckman, να χτίσουν ένα ευρύχωρο και πολυτελές σπίτι ακριβώς έξω από το Λος Άντζελες.


Όταν λίγο αργότερα, το 1951, η κατασκευή του σπιτιού ολοκληρώθηκε, η Hutchinson, που της άρεσε να γλεντάει τη ζωή, το χρησιμοποίησε για να κάνει τα λεγόμενα "who' s who" πάρτι (κάτι σαν τα "to know us better" δηλαδή), όπου καλούσε φίλους της - λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ, τόσο λαμπερά όσο η Lucille Ball και η Ava Gardner που έδιναν συχνά το "παρών" στην έπαυλη.


Τα ξέφρενα πάρτι της οικοδέσποινας Dora ήταν πολλά, όσα και οι καλεσμένοι της (δεν είναι τυχαίο ότι η έπαυλη διαθέτει πάρκινγκ για τουλάχιστον 200 αυτοκίνητα) και πάντα έμεναν αξέχαστα, ενώ τελείωναν νωρίς το πρωί με την εκτόξευση πυροτεχνημάτων.

Αυτό το βιολί συνεχιζόταν για πολλά χρόνια, μέχρι που η Hutchinson αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δυτική Ακτή και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νέα Υόρκη, αφήνοντας πίσω το παλάτι και τα ανομαστά πάρτι που γίνονταν σε αυτό.

Και επειδή είχε ωραίες αναμνήσεις και δεν της πήγαινε η καρδιά να το πουλήσει, το νοίκιασε στον καλοπληρωτή Frank Sinatra!



Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει περισσότερα από 50 χρόνια και η έπαυλη "Chatsworth, CA estate", που είναι γνωστή και απλώς ως "Farralone", βγήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της προς πώληση (ας όψεται η κρίση), σε μια τιμή που σίγουρα είναι για λίγους, αφού αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

"Αν μπορούσαν να μιλήσουν οι τοίχοι..." λέει η Lynn Teschner, που έχει αναλάβει την πώληση της έπαυλης. "Αυτό το σπίτι έχει φιλοξενήσει περισσότερες διασημότητες από όλα τα άλλα σπίτια του Λος Άντζελες", συμπληρώνει.



Η αλήθεια είναι ότι στο Farralone "βολτάριζαν"μερικά από τα διασημότερα ονόματα του Χόλιγουντ. Εδώ παντρεύτηκε η Judy Garland τον Vincent Μinelli, εδώ έπαιζε ξυπόλυτος πιάνο ο Paul Mc Cartney.

Εκτός από το κυρίως σπίτι, η έπαυλη περιλαμβάνει έναν ξενώνα με ένα υπνοδωμάτιο και μια μικρή ιδιωτική πισίνα. Ο Sinatra συνήθιζε να διαθέτει τον ξενώνα στην ξανθιά φίλη του Marilyn Monroe, για να συναντά κρυφά τον πρόεδρο Kennedy, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση.



Οι τωρινοί ιδιοκτήτες του σπιτιού, θέλοντας να δώσουν έμφαση στην ιστορία του, έχουν ανακαινήσει και διακοσμήσει το χώρο έτσι, ώστε να θυμίζει την εποχή των ένδοξων πάρτι και των κρυφών συναντήσεων.

Εκτός από διασημότητες το σπίτι έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν πολλές φωτογραφήσεις αλλά και γυρίσματα ταινιών, που φέρνουν κάθε χρόνο στους ιδιοκτήτες του περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια! Αυτό βέβαια που δεν γνωρίζουμε είναι το κόστος συντήρησής του.

Αναδημοσίευση από: Cosmo.gr