Shopping Alert

Μια ξύλινη κατοικία στην Μοντάνα

Οταν ο Jim Gifford, από το Miami, επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Montana, με την οικογενειά του, to 2000, ούτε που φανταζόταν ότι αυτό το ταξίδι θα του άλλαζε τη ζωή.

"Μέχρι τότε, ακολουθούσα το Δυτικό στερεότυπο ζωής, το οποίο είχα αποκτήσει από την τηλεόραση και το σινεμά. Η Μοντάνα ήταν μια αποκάλυψη. Μας έδειξε έναν καινούριο κόσμο. Εντέλει, με έκανε να θέλω να προσφέρω στην οικογένειά μου μια εναλλακτική λύση στην ζωή της μεγάλης πόλης", δήλωσε ο ίδιος.

Αγόρασε λοιπόν ένα οικόπεδο στην Μοντάνα, με ιδιωτική λίμνη και απεριόριστη θέα κι όταν ήρθε η ώρα να χτίσουν το σπιτικό τους, το έκαναν με κύριο μέλημά τους την ένταξή του στο φυσικό περιβάλλον.

Κατέληξαν λοιπόν στην κατασκευή μιας ξύλινης ρουστίκ κατοικίας και οι εντολές που έδωσαν στην κατασκευαστική Bigfork Builders Inc. που επέλεξαν, ήταν να τους φτιάξει ένα σπίτι το οποίο να μοιάζει πως βρίσκεται εκεί από πολλά χρόνια πριν. Πως είναι ένα κομάτι της Ιστορίας του τόπου.

Οι κατασκευαστές, σεβόμενοι την επιθυμία τους, έφτιαξαν για αυτούς ένα σπίτι άνετο, λειτουργικό, ρουστίκ και cosy, επιλέγοντας φυσικά υλικά από την περιοχή. Η διακόσμηση ακολουθεί την ίδια γραμμή, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες και προσεγμένες λεπτομέρειες, που κάνουν αυτό το σπίτι μοναδικό και αξιόλογο.


 

 

 

 


  

photography by: Heidi Long
source: LogHome.com: Official Site for Country's Best Cabins, Log Home Living and Log Cabins
Copyright © 2011 Home Buyer Publications LLC, an Active Interest Media Company.