Shopping Alert

Ξεναγηθείτε στο ιστορικό κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου δωρεάν!




Το Εθνικό Θέατρο συμμετέχει στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού Athens Every Week, ένα πρόγραμμα που δημιουργεί θεματικές εβδομάδες με πολλές εκδηλώσεις οι οποίες μοιράζονται το ίδιο θέμα και λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα, την ίδια στιγμή, χαρίζοντας έτσι μια μοναδική ατμόσφαιρα στην πόλη!

Στις 16 Μαΐου λοιπόν, ξεκινά η εβδομάδα που είναι αφιερωμένη στο θέατρο και δύο μέρες αργότερα την Τετάρτη (18/5) το Εθνικό Θέατρο ανοίγει τις πόρτες του και όλοι οι ενδιαφερόμενοι, έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στις σκηνές και στους χώρους του κτιρίου Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου, να μάθουν για την ιστορία του και να μιλήσουν με το προσωπικό του θεάτρου.

Σημείο εκκίνησης για όσους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά όλα τα σημεία του ιστορικού κτιρίου, θα είναι το Γκαράζ του θεάτρου στη οδό Κουμουνδούρου, ενώ η ώρα προσέλευσης θα είναι στις έντεκα το πρωί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Αν θέλετε να μάθετε κάποιες πληροφορίες για το κτίριο και την ιστορία του σας παραπέμπουμε σε παλιότερο αφιέρωμα του cosmo.gr.

από το Cosmo.gr