Shopping Alert

Τραπεζαρίες: Μικρά Μυστικά και Προτάσεις Διακόσμησης!

Η τραπεζαρία είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μέρη της οικογένειας. Ιδού λοιπόν μερικά μυστικά για την επιλογή και την διακόσμηση της τραπεζαρίας σας!

Τραπέζι

Η βασικότερη χρήση του τραπεζιού δεν είναι άλλη από το φαγητό, γι’ αυτό ένα τυπικό τραπέζι πρέπει να εξυπηρετεί με ευκολία το δείπνο τουλάχιστον έξι ανθρώπων. Παρότι τα σχήματα και ο σχεδιασμός των τραπεζιών ποικίλουν, τα πιο βολικά τραπέζια είναι συνήθως τα ορθογώνια. Μπορεί μεν τα τετράγωνα και τα κυκλικά τραπέζια να έχουν περισσότερο χώρο στο κέντρο για διακοσμητικά, παρόλα αυτά τα διακοσμητικά χρησιμοποιούνται μόνο όταν το τραπέζι δεν βρίσκεται σε χρήση!

Τραπεζαρία Νο500 από το Κοσμείν

Αξεσουάρ Τραπεζιού

Παρότι το «ντύσιμο» του τραπεζιού με κεντήματα και τραπεζομάντηλα ήταν κάποτε ένα «must», πλέον δεν είναι. Πολλοί προτιμούν να αναδείξουν το design και τα χρώματα του ξύλου του τραπεζιού και έτσι αποφεύγουν το «ντύσιμό» του. Παρόλα αυτά, τα διακοσμητικά παραμένουν «must»! Το παραδοσιακό βάζο με λουλούδια ή ένα διακοσμητικό λουλουδιών, εξακολουθούν να είναι πολύ καλές επιλογές! Επιλέξτε λουλούδια με χρώματα που να ταιριάζουν στο χώρο σας και τοποθετήστε μερικά κεριά γύρω από το βάζο, προσέχοντας το ύψος του κεριού να μην ξεπερνά το ύψος των λουλουδιών.

Σετ Τραπεζιού

Τα κουβέρ και τα σετ τραπεζιού παίρνουν τη θέση των διακοσμητικών όταν έρθει η ώρα του δείπνου! Φροντίζουμε φυσικά κάθε θέση να έχει το δικό της κουβέρ το οποίο αποτελείται από δύο πιρούνια (αριστερά), δύο μαχαίρια (δεξιά) και δύο πιάτα (ένα μικρό και ένα μεγάλο) εάν πρόκειται φυσικά για ένα επίσημο γεύμα που περιέχει πρώτα και κυρίως πιάτα φαγητού. Δημιουργήστε επιλέγοντας όμορφα τραπεζομάντηλα και κουβέρ, ακολουθήστε τις γραμμές του savoir vivre αλλά μη φοβηθείτε να τολμήσετε κάτι «ριζοσπαστικό»!

Προτού αγοράσετε έπιπλα για την τραπεζαρία σας, σας προτείνουμε να δείτε τη συλλογή από τραπεζαρίες του καταστήματος επίπλων Κοσμείν.


Το άρθρο αυτό συντάχθηκε και προσφέρεται στους αναγνώστες του decoration de la maison από το κατάστημα επίπλων Κοσμείν.
Το Κοσμείν εξειδικεύεται στα έπιπλα σαλονιού προσφέροντας μοντέρνα έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής από το 1991. Θα μας βρείτε στο Αιγάλεω, Ιερά οδός 313, στην Αθήνα. Αλλά και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση:
http://www.kosmin.gr/.

Ειδικά για εσάς, τους αναγνώστες του decoration de la maison, προσφέρουμε μόνιμη έκπτωση 10-15% στα προϊόντα μας
. Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες
.