Shopping Alert

Πώς να μεταμορφώσετε την κρεβατοκάμαρα σας σε 4 απλά βήματα!

Διακόσμηση της Κρεβατοκάμαρας

Βήμα 1ο: Να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές επίπλων για την Κρεβατοκάμαρα. Διατηρήστε το Zen του χώρου σας.

Σετ κρεβατοκάμαρας pierro
από το Κοσμείν
Επιλέξτε μια συγκεκριμένη σειρά επίπλων όσον αφορά στην επίπλωση αλλά και τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Επιλέξτε τη συνοχή μεταξύ των διάφορων επίπλων και αποφύγετε ανομοιογένειες σε σχέση με τη γραμμή, το χρώμα και την αισθητική. Για παράδειγμα επιλέξτε μόνο μοντέρνα γραμμή επίπλων ή μόνο κλασική. Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους, και συγκεκριμένα αποφύγετε τα πολύ έντονα χρώματα. Το υπνοδωμάτιο είναι ένας από τους βασικότερους χώρους ενός σπιτιού και σκοπός του είναι να σας ηρεμεί και να σας χαλαρώνει ώστε να μπορείτε κάθε μέρα να απολαμβάνετε τον τέλειο ύπνο!

Βήμα 2ο: Επιλέξτε τα σωστά χρώματα.

Τα χρώματα είναι αυτά που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα δωμάτιο! Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε τα κατάλληλα χρώματα και αποχρώσεις που θα εκφράζουν την κρεβατοκάμαρά μας και τη διάθεσή μας κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε! Τα φυσικά χρώματα είναι πάντα μια καλή επιλογή. Επίσης, τα ήρεμα και απαλά χρώματα είναι μια ασφαλής επιλογή! Οι εφαρμογές των χρωμάτων γίνονται στα παπλώματα, στις κουρτίνες, στα χαλιά και φυσικά… στα έπιπλα!

Βήμα 3ο: Χρησιμοποιήστε όμορφα σκεπάσματα.

Τα σκεπάσματα είναι το μυστικό στη δημιουργία μιας αρχοντικής κρεβατοκάμαρας! Τα χρώματά τους μπορούν να μας «γεμίσουν» ευχάριστα τον χώρο δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα! Και τώρα θα σας αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό! Αγοράστε σκεπάσματα που μοιάζουν να προήλθαν από ξενοδοχείο 5 αστέρων! Δεν είναι ακριβά, ενώ θα σας μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρα και το υπνοδωμάτιο γενικότερα!

Βήμα 4ο: Μην ξεχνάτε το φωτισμό.

Ο φωτισμός είναι ακόμη ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας κρεβατοκάμαρας. Επιλέγοντας το σωστό φωτισμό δημιουργούμε το «πνεύμα» της κρεβατοκάμαράς μας. Επιλέξτε απαλό φωτισμό περιβάλλοντος που να καλύπτει ολόκληρο το δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε λάμπες κομοδίνου που όχι μόνο ομορφαίνουν το χώρο αλλά προσδίδουν ευελιξία και πρακτικότητα. Φροντίστε να έχετε περισσότερους από ένα διακόπτες ρεύματος για να μπορείτε να σβήνετε το φως όντας ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας.

Το άρθρο αυτό συντάχθηκε και προσφέρεται στους αναγνώστες του decoration de la maison από το κατάστημα επίπλων Κοσμείν.
Το Κοσμείν εξειδικεύεται στα έπιπλα σαλονιού προσφέροντας μοντέρνα έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής από το 1991. Θα μας βρείτε στο Αιγάλεω, Ιερά οδός 313, στην Αθήνα. Αλλά και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση:
http://www.kosmin.gr/. Ειδικά για εσάς, τους αναγνώστες του decoration de la maison, προσφέρουμε μόνιμη έκπτωση 5-15% στα προϊόντα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες.