Shopping Alert

Ακριβό μου πρωινό...

Ας το παραδεχτούμε: το πρωινό δεν είναι μέσα στις συνήθειες του μέσου έλληνα. Οι περισσότεροι καλύπτονται με έναν καφέ -κι αυτόν στα πεταχτά- πριν τη δουλειά -όσοι εξακολουθούν να εργάζονται- για να ακολουθήσουν 2-3 κούπες καφέ ακόμη, μέχρι το μεσημεριανό, το οποίο για τους εργαζόμενους λαμβάνει χώρα το απόγευμα...

Οι περισσότεροι παρακάμπτουν το πρωινό, είτε από έλλειψη χρόνου, είτε από βαριεμάρα, είτε -ακόμη χειρώτερα- επειδή έφαγαν πολύ το προηγούμενο βράδυ.

Οταν υπάρχουν παιδιά βέβαια, είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, από την άποψη του ότι θα πρέπει να ετοιμάσετε πρωϊνό για εκείνα κι έτσι αυξάνεται η πιθανότητα να αποκτήσετε κι εσείς αυτή την αναντικατάστατη κι ευεργετική για τον οργανισμό συνήθεια.

Προσωπικά, σαφέστατα υπέρμαχος του πρωινού γεύματος, έρχομαι να σας προτείνω τρόπους σερβιρίσματος, πιστεύοντας πως δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που δεν θα επιθυμούσε να ξεκινάει έτσι -ή κάπως έτσι- η μέρα του.

Εντάξει, το καταλαβαίνω πως μέσα στο πολυάσχολο καθημερινό πρόγραμμα, το στρώσιμο και μάζεμα του τραπεζιού, η προετοιμασία του γεύματος, το καθάρισμα μετά.. είναι ένας κόπος υπολογίσιμος. Αλλά, οι μικρές πολυτέλειες είναι εκείνες που μας κάνουν να απολαμβάνουμε τη ζωή. Κι όσο πιο γκρίζα τείνουν να γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο επιτακτική είναι και η ανάγκη για μικρές απολαύσεις. Πόσο μάλλον στο ξεκίνημα της μέρας!

Το πρωινό φάτε σαν βασιλιάδες (το λέει κι η παροιμία). Εγώ θα σας έλεγα να το συμπληρώσετε και με βασιλικό διάκοσμο (ή έστω ξενοδοχειακό βρε παιδί μου..)

Γιατί; Επειδή μπορεί να μην αλλάξει τη μέρα σας, αλλά σίγουρα θα αλλάξει τη διάθεσή σας να την αντιμετωπίσετε. Με άλλον αέρα και γεμάτοι ενέργεια. Ό,τι καλύτερο!!



via ifood.tv
via bewleyshotels.com
via bnbfinder.com
via booksandunusuals.com
via caffeinatedglobe.blogspot.com
via caffeinatedglobe.blogspot.com
via hotel-brussels.net
via loginblog2012.blogspot.com
via marthastewartweddings.com
via myhealthybreakfastfood.com
via planeta.rambler.ru
via safarikrugerlodges.co.za
via tripadvisor.com
via twohotpeppers.com
via wallcoo.net
via zoenart-fashionbeauty2011.blogspot.com
via zoenart-fashionbeauty2011.blogspot.com
via zoenart-fashionbeauty2011.blogspot.com

Αυτά από εμένα και την πιο γλυκιά μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ για όλους σας..