Shopping Alert

HELLAS BUILD και ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΥΦΩΜΑ

17-20 Μαρτίου 2011. Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.


 
Η πληρέστερη έκθεση Δομικών - Διακοσμητικών υλικών Μηχανημάτων και υπηρεσιών "HELLAS BUILD - Χτίζω / Ανακαινίζω / Διακοσμώ" θα αποτελέσει και φέτος τον ιδανικότερο τόπο συνάντησης του επιχειρηματία με τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.

Στην HELLAS BUILD θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που άπτονται του χώρου της οικοδομής , παρουσιάζοντας δομικά και διακοσμητικά μηχανήματα και υπηρεσίες που είναι απαραίτητα προκειμένου να ολοκληρωθεί, ανακαινιστεί ή διακοσμηθεί κάθε κατασκευαστικό έργο.

Η έκθεση HELLAS BUILD κάνοντας βήματα μπροστά, ενσωματώνει στα ήδη υπάρχοντα υλικά & προϊόντα, νέα σύγχρονα υλικά τα οποία αφορούν την οικολογική δόμηση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και προωθούν νέες τεχνολογίες.

Τα σύγχρονα οικολογικά υλικά που θα παρουσιαστούν αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών (αρχιτέκτονες –μηχανικούς –διακοσμητές κ.λ.π), όσο και των ιδιωτών οι οποίοι θα επισκεφτούν την έκθεση HELLAS BUILD για να ενημερωθούν εκτενέστερα και πιο αναλυτικά.

Η έκθεση HELLAS BUILD 2010 θα αποτελέσει και πάλι, όπως κάθε χρόνο, τον ιδανικό τόπο συνάντησης, επαγγελματιών & ιδιωτών η προσεγμένη διοργάνωση, η πληθώρα των υλικών και η αποτελεσματική διάταξη εκθετών και εκθεμάτων, θα συντελέσουν ώστε η HELLAS BUILD να καθιερωθεί ως μία από τις πλέον επιτυχημένες εκθέσεις του χώρου, δικαιώνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιλογές των διοργανωτών αλλά και των επιχειρηματιών που τους εμπιστεύθηκαν. Για μια ακόμα φορά, η HELLAS BUILD αποτέλεσε πόλο έλξης για επαγγελματίες και ιδιώτες, σημείο γόνιμης συνάντησης και σύναψης εμπορικών σχέσεων με ορατά αποτελέσματα, ακόμα και σε μια δύσκολη εποχή, όπως η σημερινή.

Η έκθεση ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΥΦΩΜΑ περιλαμβάνει επιχειρήσεις που κατασκευάζουν αντιπροσωπεύουν ή εμπορεύονται κουφώματα, μηχανήματα, εξαρτήματα, ρολά, γκαραζόπορτες και ειδή κιγκαλερίας, αλλά και όλες τις εταιρείες που πλαισιώνουν τον εν λογω χώρο, μετατρέποντας την, στην πληρέστερη έκθεση του κλάδου. 

Οι παράλληλες εκδηλώσεις με την ημερίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Χημικών Μηχανικών με την συμμετοχή του Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης Π.Σ.Ε.Μ και την ημερίδα της Π.Ο.Ε.Β.Υ με την συμμετοχή φορέων & οργανισμών (Υπουργείο Ανάπτυξης, ΕΒΕΑ, ΚΑΠΕ, και Τ.Ε.Ε) δίνουν νέα πνοή και ώθηση στην συνεχή προσπάθεια των διοργανωτών για διεύρυνση του target group, και στην ενίσχυση των επαγγελματικών κι επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ εκθετών κι επισκεπτών.

Διοργάνωση: Expolead

Εντυπο Παρουσίασης (PDF)