Shopping Alert

Συνέντευξη: Πέτρος Κορνηλάκης, Ιδιοκτήτης των Επίπλων "Κοσμείν"

Σας παρουσιάζουμε τη συνέντευξη του Πέτρου Κορνηλάκη, ιδιοκτήτη των Επίπλων Κοσμείν, μιας εταιρείας με μοντέρνα έπιπλα σπιτιού, που ξεχωρίζουν. Τα έπιπλα Κοσμείν είναι γνωστά για την αισθητική τους, την ποιότητά και την πλούσια ποικιλία τους.

Η εταιρεία Κοσμείν χαρακτηρίζεται επίσης από την έντονη δραστηριοποίησή της στο χώρο του Internet, κάτι που δημιούργησε τις προϋποθέσεις γι' αυτή την συνέντευξη. 

Χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο προφίλ των Επίπλων Κοσμείν όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης:

Έπιπλα Κοσμείν,
Μια δυναμική εταιρεία στο χώρο του επίπλου με χαρακτηριστική φιλοσοφία και αναγνωρίσιμη για την τελειότητα της κατασκευής, κατέχει δικαιωματικά τον τίτλο "Κοσμείν" που έγινε και η επωνυμία της.
Η εταιρεία φημίζεται για τα εξαίρετα σαλόνια της, τις κρεβατοκάμαρες, τις τραπεζαρίες, τα σύνθετα και τη μεγάλη ποικιλία της σε έπιπλα σπιτιού & σαλονιού.
Ο Πέτρος Κορνηλάκης και οι συνεργάτες του, με 20 χρόνια ενεργής παρουσίας, πείρας αλλά και αγάπης για το έπιπλο, κατάφεραν να δημιουργήσουν έπιπλα εξαίρετης ποιότητας, με άψογο design, ικανά να κοσμήσουν το χώρο σας, σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις, καλύπτοντας όλα τα γούστα.
Η προθυμία, η συνεργασία, η επικοινωνία, η εξυπηρέτηση και η συνέπεια είναι βασικές αρχές μας.
Σεβόμαστε το προσωπικό σας γούστο, εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας, πραγματοποιούμε τα όνειρά σας!

- Κύριε Κορνηλάκη, θα ήθελα να σας ρωτήσω, πόσο κοστίζει η αγορά ποιοτικών επίπλων από ένα κατάστημα σαν το Κοσμείν;

- Τα έπιπλά μας είναι προσιτά σε όλα τα νοικοκυριά, και ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε φροντίσαμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μεγάλες προσφορές επίπλων, αλλά δεν μείναμε μόνο εκεί. Προχωρήσαμε σε μείωση των τιμών αγοράς των επίπλων μας, κάνοντας τα ακόμη πιο προσιτά στους πελάτες μας. Σίγουρα η αγορά μοντέρνων και ποιοτικών επίπλων είναι ακριβότερη από την κατηγορία επίπλων «Do it your self», αξίζει να σημειωθεί όμως ότι η ποιότητα, η αντοχή και η αισθητική των επίπλων μας δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν την κατηγορία επίπλων. Άρα σε βάθος χρόνου η αγορά ποιοτικών επίπλων είναι μία πιο συμφέρουσα επιλογή.

- Αν θα επιλέγατε έναν λόγο για τον οποίο ξεχωρίζει το Κοσμείν, ποιός θα ήταν αυτός;

- Είναι ο συνδυασμός ποιότητας – αισθητικής – τιμής που κάνει το Κοσμείν να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Παρέχουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, τα οποία όμως είναι πολύ οικονομικά, ειδικά εάν συγκριθούν με αντίστοιχης ποιότητας έπιπλα, στην αγορά.

- Ποιά ήταν τα σημαντικότερα πράγματα που έπρεπε να προσέξετε αυτά τα 20 χρόνια που δραστηριοποιήστε στο χώρο για να σας αγαπήσουν οι πελάτες σας;

- Το βασικότερο είναι να μπορείς όχι μόνο να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες του πελάτη, αλλά και να καλύψεις τις προσδοκίες του. Εμείς προσπαθούμε πάντα να πάμε και ένα βήμα παραπέρα. Οι ανάγκες των πελατών μας συνεχώς αλλάζουν γι’ αυτό προσπαθούμε πάντα να είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε, λανσάροντας νέες σειρές επίπλων, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και φροντίζοντας να λυθούν άμεσα τα όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν σε μία συνεργασία.

- Η επιχείρηση είναι γνωστή για τα σαλόνια της, τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν;

- Προσπαθούμε πάντοτε τα σαλόνια μας να είναι τα καλύτερα στο είδος τους. Σχεδιάζουμε και επιλέγουμε σαλόνια που ταιριάζουν στην αισθητική των πελατών μας και στοχεύουμε στο να καλύψουμε τη λειτουργική ανάγκη που εξυπηρετεί ένα σαλόνι σε συνδυασμό με την αισθητική. Είναι πολύ σημαντικό ένα σαλόνι (και γενικότερα ένα έπιπλο), να είναι σε θέση να δώσει μια «ταυτότητα» στο χώρο μας, κάνοντάς τον να ξεχωρίζει. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε σαν εταιρεία, να παρέχουμε δηλαδή στους πελάτες μας ποιοτικά έπιπλα που θα κοσμούν τον χώρο τους και θα καλύπτουν τις ανάγκες τους!

- Όπως φαίνεται, σχεδιάζετε εσείς ο ίδιος πολλά από τα έπιπλά σας, θα θέλατε να μας πείτε περισσότερα γι' αυτό;

- Φυσικά, πέρα από τις μοναδικές συνεργασίες που έχει το κατάστημά μας με σχεδιαστές, παρέχουμε και τις δικές μας σειρές επίπλων που σχεδιάζω εγώ προσωπικά! Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και η καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας μου δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζω τα γούστα, τις προτιμήσεις και πολλές φορές τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Έτσι μπορώ να σχεδιάσω έπιπλα που καλύπτουν τις ανάγκες και ανταποκρίνονται στα γούστα των πελατών μας!

- Θα θέλατε να μας παρουσιάσετε κάποια έπιπλα που έχετε σχεδιάσει ο ίδιος;

- Βεβαίως, μπορείτε να δείτε τη σειρά επίπλων “pierro” από την ιστοσελίδα μας:





- Κλείνοντας, θα θέλατε να πείτε κάτι στους αναγνώστες του decoration de la maison;

- Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για τη φιλοξενία σας και θα ήθελα να προσφέρω 10-15% έκπτωση σε όλους τους επισκέπτες σας!