Shopping Alert

medwood 2012

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ, ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΟΥ ΗΜΙΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

29 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2012 | Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.


Από μια πραγματικά μεγάλη έκθεση περιμένεις πάντα περισσότερα...

Μετά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της διεθνούς έκθεσης της βιομηχανίας ξύλου και επίπλου MEDWOOD τις χρονιές 2006, 2008 και 2010, η "μεγάλη έκθεση" ανανεώνει το ραντεβού της για το 2012. Η MEDWOOD πραγματοποιείται από 29 Μαρτίου έως 01 Απριλίου 2012 στο νέο, σύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO που βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου των υλικών επιπλοποιίας, ημιέτοιμων προϊόντων, δαπέδων, ξυλείας, κουφωμάτων, κουζινών κ.α. καθώς και εταιριών μηχανημάτων ξυλείας. Η MEDWOOD καθιερώνεται πλέον σαν την "meγάλη έκθεση" για τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο επισκέπτης της MEDWOOD θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα νέα προϊόντα και τις διεθνείς τάσεις στην κατασκευή και το σχεδιασμό σύγχρονων έργων.

Κορυφαία ονόματα από τον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο θα δώσουν το παρόν τους στη MEDWOOD 2012 επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της τόσο στη συνείδηση των επιχειρηματιών όσο και στην προώθηση επιχειρηματικών συμφωνιών.

Οργάνωση: MED Expo S.A.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.medwood.gr