Shopping Alert

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους

Τα λίγα τετραγωνικά δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα διακοσμητικής έκφρασης και δημιουργίας. Αντιθέτως μάλιστα, είναι μια πρώτης τάξεως πρόκληση και ένα καλό αποτέλεσμα, εμπεριέχοντας και κάτι από την αίσθηση του άθλου, μπορεί να μας γεμίσει ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Μην στερείτε τη χαρά των χριστουγέννων από εσάς και τους οικείους σας με το πρόσχημα της έλλειψης χώρου. Μια γωνιά μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε. Στο χωλ, στο σαλόνι, στην τραπεζαρία...
Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι το δέντρο δεν είναι πανάκεια. Μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας κι άλλους τρόπους. Μια γιρλάντα με καμπανάκια, μπάλες και τα συναφή, ένα στεφάνι, αστέρια, ακόμα κι ένα κλαδί, μπορεί να δώσει το στίγμα και να μεταφέρει την ουσία των γιορτών: το μήνυμα της χαράς, της ζεστασίας, της αγάπης.

Σας παραθέτω εδώ κάποιες ιδέες για να εμπνευστείτε και να εφορμήσετε.




source
source

source

source

source

source

source

source

source

source


Τι να προσέξετε

  • Την αναλογία.
    Οσο και να θέλετε ένα τεράααααστιο δέντρο, εάν αυτό εμποδίζει την ελεύθερη κίνηση ή "κόβει" την οπτική του δωματίου σας, απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για σας. Κρατήστε την κλίμακα σε όλα -και στα στολίδια που θα χρησιμοποιήσετε- για να έχετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.
  • Τον χρωματικό τόνο.
    Για να τονίσετε τη γωνιά που θα δημιουργήσετε στο μικρό σας διαμέρισμα, απλά επιλέξτε αντίθεση. Σε ένα πολύχρωμο σε γενικές γραμμές σπίτι, επιλέξτε λευκό και το αντίστροφο.