Shopping Alert

The Green Booze Market

Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαΐου, 14:00 με 22:00
  • Τι είναι πραγματικά GREEN? 
  • Τι γνωρίζουμε για τη βιοκαλλιέργεια, την πράσινη ανάπτυξη, την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση? 
Αυτά τα ερωτήματα έρχεται να απαντήσει το επόμενο Booze Market.

Ελάτε να γνωρίσετε και να συζητήσετε με βιοκαλλιεργητές, οργανώσεις και εταιρίες σχετικά με τη βιολογική καλλιέργεια, το περιβάλλον, το δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο και άλλες πολλές πράσινες προτάσεις ζωής. Ελάτε να δοκιμάσετε!

Συμμετέχουν:
Αειφόρος Γη, Μέλλος Γιάννης ελαιόλαδο και εσπεριδοειδή. Άροτρο, Σακέλλης Ανδρέας ψωμί, ζυμαρικά. Αρβανίτης Θεόδωρος λαχανικά. Βαλοπετροπούλου Αλεξάνδρα λαχανικά και  αρωματικά. Δασκαλάκης Μιχάλης ντομάτες. Έτερο, Ρουγγέρης Φαβιανός λαχανικά. Κτήμα Βαβουράκης αλλαντικά. Κτήμα Βίωμα κηπευτικά & αρωματικά φυτά. Κτήμα Μελλισεύς μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη. Κτήμα Μοσχούτας παστέλια, διάφορα ξηρά φρούτα, ελιές κ.α. Οικογένεια Γεώργα προϊόντα βιολογικού σταφυλιού: κρασιά, χυμούς, γρανίτες, πετιμέζι, ξύδια, σταφυλόνερο. Παπαμαρίνου Αθήνα γαλακτοκομικά. Cumaea παραδοσιακά σαπούνια, κηραλοιφές κ.α. Muffins & More αλμυρές και γλυκιές μπουκιές φτιαγμένες με τα προϊόντα των εκθετών μας, χυμούς και φρουτασαλάτες. η Fairtrade Hellas και η WWF
Η εταιρεία Βελτιωτική με κάδους κομποστοποίησης, χορηγός μας
Το περιοδικό Natura ο χορηγός μας επικοινωνίας

Και την Κυριακή στις 5μμ:
"Λαχανομπερδέματα και όμορφα μαγειρέματα", ένα παιχνίδι για παιδιά από 5 έως 12 ετών!
  • Πόσα παιδιά γνωρίζουν ότι η αγκινάρα έχει αγκάθια; 
  • Πόσα παιδιά γνωρίζουν οτι το παντζάρι μεγαλώνει κάτω από τη γη ή ότι η ντομάτα δεν είναι μόνο κόκκινη; 
Ένα παιχνίδι εξοικίωσης των παιδιών με τα λαχανικά στη μορφή που έχουν μετά τη συγκομοιδή τους. 
Το εργαστήρι περιλαμβάνει παιχνίδια αισθήσεων, θεατρικά παιχνίδια και φύτεμα σπόρων.

The Booze Market στην Στοά.

Το Booze Cooperativa μαζί με την The Crafts Factory διοργανώνουν το “The Booze Market”, μία ανοιχτή αγορά για χειροτεχνία και design. Εκεί θα βρείτε αντικείμενα design, κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, ρούχα, second hand αντικείμενα, μικρογλυπτά, πινακάκια και άλλα πολλά.

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και τους δημιουργούς αυτών των αντικειμένων, οι οποίοι θα εναλλάσσονται και θα ανανεώνονται συνεχώς.

Το The Booze Market προτείνει μία αγορά σε ανθρώπους που δημιουργούν με κέφι και έμπνευση. Ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων όπως επαγγελματίες που έχουν δείξει δουλειά σε γκαλερί, νέους δημιουργούς που ψάχνουν να βρουν τον τρόπο, ταξιδιώτες που ελπίζουν να χρηματοδοτήσουν τα ταξίδια τους με όσα φτιάχνουν και πράγματα που φέρνουν από τη μία χώρα στην άλλη...

Ένα μέρος όπου υπάρχει ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, όπου μπορούν να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, νέες τάσεις και νέες φιλίες.

Ένα μέρος που θέλει να προωθεί ανθρώπους με ιδέες και κέφι!