Shopping Alert

Η κατοικία του Steve Young στην Yuta, US.

Φινλανδικό ξύλο, μέταλλο και πέτρα, ήταν τα υλικά που επιλέχθηκαν για αυτό το σπίτι, που χτίστηκε στο Park City της Yuta των Ηνωμένων Πολιτειών, για να στεγάσει τον πασίγνωστο στη χώρα του αστέρα του Αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Το όλο concept, η ποιότητα της κατασκευής και η ιδιοφυία του design, σε συνδιασμό με την καλόγουστη διακοσμητική άποψη του χώρου, καθιστούν αυτή την κατοικία πρότυπο.

Και ουσιαστικά, ακριβώς ως πρότυπο χτίστηκε, το 2001, από την κατασκευαστική Natural Choice Construction (NCC), στα πλαίσια της προσπάθειας εξάπλωσης στις ΗΠΑ της μεγαλύτερης εταιρείας ξύλινων κατοικιών της Ευρώπης, που δεν είναι άλλη από τη Φινλανδική Honka.

Παρόλο που η Honka είναι πρώτη και με διαφορά στον τομέα της στην Ευρώπη, η αγορά της Αμερικής υπήρξε ιδιαίτερα δελεαστική και το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία αυτού του κοσμήματος, που σε κάνει να αλλάζεις άποψη για το "ξύλινο σπίτι".

1300 τετραγωνικά μέτρα κατασκευής, 370 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικών decks, τεχνολογία Smart House, μια τεράστια sauna, 3 εσωτερικές σκάλες, ακόμη και εσωτερική τσουλήθρα για τα παιδιά!

Ορισμένοι τύποι είναι κάτι παραπάνω από τυχεροί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
photos via loghomesbyncc.com