Shopping Alert

Oyster Smartflats

To Oyster Smartflats, η νέα ανάπτυξη της ISV Development στο κέντρο της Αθήνας, επαναπροσδιορίζει τον τρόπο ζωής στην πόλη. Το πρωτοποριακό του design, η κομβική του θέση, και μια σειρά από προνομιακές παροχές και υπηρεσίες, συνθέτουν μία σύγχρονη πρόταση κατοικίας - ένα «κέλυφος» γαλήνης και χαλάρωσης στο κέντρο της πόλης- προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες των κατοίκων του.

Το Oyster αποτελείται από 28 ιδιαίτερα smartflats και 3 εξαιρετικά penthouses, τα οποια δίνουν στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να διαλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής τους. Επιλέγοντας μεταξύ των τριών εναλλακτικών προτάσεων εσωτερικού design, και ολοκληρώνοντας τες με την αντίστοιχη επίπλωση και τον εξοπλισμό, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πραγματικά μοναδική κατοικία. Τη δική σας.

Το κτίριο

Μοναδικός σχεδιασμός. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Προνομιακές παροχές και κομβική θέση. Το Oyster περικλείει σε 8 ορόφους 31 πολύ ιδιαίτερα διαμερίσματα τα οποία αντιπροσωπεύουν απόλυτα τη σχεδιαστική αλλά και κατασκευαστική φιλοσοφία της ISV. To Oyster είναι μια ανάπτυξη με περιβαλλοντική ευαισθησία. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, περιλαμβάνει φύτευση στους εξώστες σε όλα τα επίπεδα, που δημιουργεί ένα αναπάντεχο πράσινο τοπίο και μια έκφραση της φύσης μέσα στο αστικό περιβάλλον, ενώ εμπλουτίζει τη θέα από και προς το Oyster.

Κοινόχρηστοι Χώροι

Συνδυάζοντας άριστα έναν αστικό τρόπο ζωής με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, οι κοινόχρηστοι χώροι του Oyster σας καλούν να τους απολαύσετε. Κάθε ένοικος έχει προσβαση στο ιδιωτικό Oyster club, που θα προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον, στους κατοίκους και τους προσκεκλημένους τους για να συναντηθούν, να χαλαρώσουν ή να δουλέψουν. Το club περιλαμβανει ένα καθιστικό –gallery στο χώρο του foyer, ένα meeting room που μπορεί να φιλοξενήσει και ιδιωτικά δείπνα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με δυνατότητα για personal training, και μια υπέροχη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Επιπλέον, οι ένοικοι έχουν πρόσβαση σε αποθηκευτικούς χώρους και σε χώρους στάθμευσης στα τρία υπόγεια επίπεδα.

Παροχές

Η υπηρεσία concierge είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών. Ο concierge φροντίζει για την παροχή μιας σειράς υπηρεσιών:
  • 24ωρη ασφάλεια και εποπτεία του χώρου -μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης- της περιμέτρου του κτιρίου και της εισόδου στο parking.
  • Αναγγελία επισκεπτών
  • Παραλαβή και αποστολή ταχυδρομείου/courier
  • Παραδοση μικροαγορών στο διαμέρισμα
  • Επιπλέον υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος, όπως καθαρισμός του smartflat, επισκευές, υπηρεσιες καθαριστηρίου, υπηρεσιες catering κλπ
Ο concierge είναι επίσης ο διαχειριστής του κτιρίου, επιβλέπει την καθημερινή λειτουργία του Oyster club (κοινόχρηστη πισίνα και γυμναστήριο) και διασφαλίζει οτι οι παροχές ανταποκρίνονται στην ποιότητα του Oyster.

Studios
Τα studios -τα πιο compact smartflats του Oyster- συνδυάζουν την θαλπωρή της κατοικίας με την ατμόσφαιρα μιας πολυτελούς σουίτας ξενοδοχείου.
Σχεδιασμένη γύρω από τις ανάγκες σας, η open plan κάτοψη των studios, δημιουργεί μια κατοικία με γενναιόδωρους χώρους οπου τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.
Κάθε studio είναι ένα άνετο pied-a-terre με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, ένας χώρος για να χαλαρώνει κανείς μετα από μια απαιτητική ημέρα ή για να απολαμβάνει τις ανεξάντλητες ευκαιριες διασκέδασης που προσφέρει η Αθήνα.




Flats
Γενναιόδωρα σε έκταση και με σαφώς διαχωρισμένους τους χώρους καθιστικού και ύπνου, τα flats χαρακτηριζονται από ισορροπία.
Μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν συγχρονη διαβίωση με άνεση.
Η κλιμακα του χώρου και το φυσικό φως ενισχύονται από τα μεγάλα ανοίγματα, τις απλές φόρμες και τις λείες επιφάνειες.
Με χαρακτηριστικά όπως το μεγάλο καθιστικό, ο ανοιχτός χώρος κουζίνας/τραπεζαρίας, το master υπνοδωμάτιο, ο φυτεμένος εξώστης και το mini pool (σε ορισμένα flats) - τα οποία συνδυάζονται με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους- κάθε flat είναι μια κατοικία υψηλών προδιαγραφών, η οποία θα γίνει ένα άνετο σπίτι στην πόλη.

Duplexes
Με ανάπτυξη σε δύο επίπεδα, τα duplexes προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία κατοίκησης.
Διαθέτουν άνετους, λειτουργικούς και σαφώς διαχωρισμένους χώρους , και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ επαγγελματιών που αναζητούν μια κατοικία σαν βάση στην Αθήνα.
Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει ένα άνετο καθιστικό και μια open-plan περιοχή φαγητού, ενώ το δέυτερο επίπεδο περιλαμβάνει ένα πλήρες master υπνοδωμάτιο.
Αυτά τα μοναδικά smartflats χαρακτηρίζονται από τους εξαιρετικούς φυτεμένους εξώστες και στα δύο τους επίπεδα.




Premium Flat
Ένα μεγάλο smartflat που συνδυάζει την κομψότητα, τη λειτουργικότητα και την πολυτέλεια σε έναν χώρο με έντονο χαρακτήρα.
Τα μεγάλα ανοίγματα μεγιστοποιούν τη θέα και δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση ή για να περάσει κανείς χρόνο με την οικογένεια ή φίλους .
Η επιλογή μεταξύ των χρωματικών παλετών θα δώσει το προσωπικό στίγμα του ιδιοκτήτη στο εσωτερικό, ενώ οι εξώστες προσφέρονται για ένα πρωινό με θέα ή για μια χαλαρωτική βραδιά με φόντο την Αθήνα.




Penthouse A
Διαβίωση 5 αστέρων.
Στον 7ο όροφο του Oyster, το penthouse 7A αποτελεί μια ευρύχωρη, κατάφωτη κατοικία, που εγγυάται μια πολυτελή διαβίωση.
Το penthouse περιλαμβάνει έναν μεγάλο χώρο υποδοχής και τραπεζαρία, ένα πλήρες master υπνοδωμάτιο και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με en-suite λουτρό.
Ανάλογα με τη διάθεση του ιδιοκτήτη, οι χώροι του προσφέρουν ένα ήρεμο καταφύγιο για απολυτη χαλάρωση ή έναν χώρο με στυλ για διασκέδαση.
Όποια ατμόσφαιρα και να επιλέξετε να δημιουργήσετε, το σκηνικό είναι τέλειο.
Οι συρόμενες τζαμαρίες δίνουν άμεση πρόσβαση στον εκτεταμένο εξωτερικό χώρο, ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο roof garden (περίπου 250τμ) ,με υπέροχη θέα, το οποίο περιλαμβάνει μια περιοχή BBQ και ένα καθιστικό με ανοιχτό τζάκι, ένα υπέροχο σκηνικό για υπαίθρια διασκέδαση.

Penthouse B
Στο μεγαλύτερο smartflat του Oyster το design υπερβαίνει κάθε σύμβαση.
Η είσοδος διαμορφώνεται σε gallery έκθεσης έργων τέχνης, και οδηγεί στο εσωτερικό αυτού του ξεχωριστού penthouse.
O 7ος όροφος περιλαμβάνει πολύ άνετους χώρους υποδοχής, την open plan κουζίνα και τα δύο υπνοδωμάτια (το ένα master).
Όλοι οι χώροι είναι γεμάτοι φώς από τα μεγάλα ανοίγματα, τα οποία προσφέρουν πανοραμική θέα στην Αθήνα.
Το penthouse επίσης περιλαμβάνει μια ιδιωτική leisure suite στον 8ο όροφο η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον καθιστικό ή δωμάτιο προβολών.
Αυτός ο χώρος είναι σε επαφή με την ιδιωτική πισίνα του penthouse ( η οποία είναι θερμαινόμενη και μπορεί να μετατραπεί σε εσωτερική ή εξωτερική ανάλογα με τη διάθεση σας) και έναν φυτεμένο εξώστη με θέα στην Ακρόπολη. Στο penthouse 7B, η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι εμφανής.

Top Floor
Ένα μοναδικό σκηνικό για εκείνους που δεν κάνουν συμβιβασμούς.
Αυτό το penthouse σας προσκαλεί σε έναν τρόπο ζωής στο κέντρο της πόλης όπως ποτέ δεν τον είχατε φανταστεί. Το πιο ιδιαίτερο penthouse της Αθήνας, δημιουργεί εντύπωση ήδη από την εισοδο με την εξαιρετική του θέα και τη διαμόρφωση του. Ένα φυτεμένο αίθριο εκριβώς απέναντι από την εισοδο, αποκαλύπτει την θέα στην Ακρόπολη, στου Φιλοπάππου και το Λυκαβηττό και δημιουργεί μια πρώτη μόνο εντύπωση αυτού που θα επακολουθήσει. Το penthouse εκτείνεται και στις δύο πλευρές του αιθρίου, με γεναιώδορους χώρους υποδοχής στην μια πλευρά και με δύο πολύ άνετα υπνοδωμάτια (το ένα master) στην άλλη.
Η κατοικία εκτείνεται και στον 9ο όροφο, το δώμα, οπου διαμορφώνεται ένα roof garden με θέα 360ο. Μια μεγάλη ιδιωτική πισίνα, συμπληρώνει αυτό τον υπερυψωμένο κήπο, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες και τους φίλους τους ένα exclusive καταφύγιο , σε ένα μοναδικό σκηνικό που κοιτάζει το θεαματικό Αθηναϊκο ουρανό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το design, τον εξοπλισμό, την χρηματοδότηση, την περιοχή και τους δημιουργούς θα βρείτε στο website του συγκροτήματος Oyster Smartflats.

COPYRIGHT 2011 ISV ALL RIGHTS RESERVED