052 Studio for a photographer

It was with great enthusiasm that we took the opportunity to select a place in a vast location for the Studio. A pre-existing wall and a small elevation shaded by pine trees seduced us. A regular geometry points the place and defines the studio space. The meeting of two axis defines the centre with precision where the structure of the building it is also revealed. The five resulting spaces respond to the needs of the photographer. The new building is poor in shape and in the matter that builds it. It respects the character of the photographer that works in it and gets close to the rural way of construction that one can see in the local landscape.
more on Architizer
Share on Google Plus

About Decoration de la Maison

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Home & Garden Bestsellers