Villers Abbey Visitor Center

The Villers abbey site is crossed and split by the N275 national road so it loses logic and unity. Architecture, through a common intervention in landscape and scenography fields, tries to reunite the full cistercian composition plan. The project leads to a truly sequence from the parking to the ruins and prepares the visitors. The new path goes by the mill (reception hall, scenographic spaces, models room), reaches the hill across the new footbridge, continues through the garden, crosses the second bridge over the national road and finally goes down into the ruins.
more on Architizer
Share on Google Plus

About Decoration de la Maison

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Home & Garden Bestsellers