solar house

The project originates from the stunning view offered by the site and the particular generosity of its exposition to the sun. The house is situated at 1750 meters above sea level, in Valle d'Aosta, behind the small village of Vens, facing an arc of mountains stretching from Monte Emilius to the massif of Gran Paradiso and Grivola. The wooden frame which constitutes the weight-bearing structure is visible on the south façade – which all the internal rooms look onto – consisting in the main of windows and is open to the sun and the landscape, while it is completed with a wooden casing with robust isolation on the other sides.
more on Architizer
Share on Google Plus

About Decoration de la Maison

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Home & Garden Bestsellers