RT House

The conceptual goal of this project was to develop a two-story house that visually appeared to be a one-story structure. For this, we raised the main ground level of the house by 1.5 meter, creating a lower, half buried floor, but still receiving natural lighting and ventilation. We located all the service and leisure areas, such as a home theater, exercise room and sauna, on this floor. The level for the social and private areas was distributed in two similar rectangular volumes. These volumes were laid out in a parallel, although shifted, manner.
more on Architizer
Share on Google Plus

About Decoration de la Maison

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Home & Garden Bestsellers