New School of Architecture, Royal Institute of Technology (KTH)

The site on the KTH campus, with its very tangible cultural and historical context and its physical limitations, could be described as the opposite of a blank slate (Tabula Rasa). The new school is inserted into an existing courtyard space with existing pathways and is located adjacent to Erik Lallerstedt’s original and quite monumental brick buildings from the early 20th century. Based on the logic of a free campus layout that encourages movement, the idea is to accommodate and encourage circulation within the building and all around it as a way of thoroughly integrating and anchoring the new school to the site.
more on Architizer
Share on Google Plus

About Decoration de la Maison

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Home & Garden Bestsellers