Crematorium Hofheide

The Flemish plain contains a vast landscape which shapes a gentle swampy basin at this point of Hofheide. This basin is the setting for the Crematorium, underscoring it and propitiating the permanent formation of a larger reservoir, part of a walk through the park that spreads across the entire precinct, at the ends of which are two cemeteries (one for burials, the other for niches). Strolling to the meeting point, walking in company, gathering together for consolation in a space that is as close to nature as possible, enhancing our sense that we are part of it, preparing the leave-taking ceremony, without any pre-established belief or culture in a space that provides shelter for grief, music, the embrace and words.
more on Architizer
Share on Google Plus

About Decoration de la Maison

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Home & Garden Bestsellers