BASE - Center for culture and creativity

The project aims at removing and clarifying rather than adding: through a delicate, accurate and not striking work, it reduces technical and mechanical elements, visual or spatial interferences, barriers, to enable a clearer reading of the proportion and character of space and also the different activities simultaneously taking place. Various levels of interior spaces are connected both physically – with continuous giant scale steps or ramps – opening new and unexpected glazing allowing synoptic views. Design is concentrated in the relationship between the huge ex industrial halls and a limited, precise set of items and volumes made of various forms and dimensions, containing services.
more on Architizer
Share on Google Plus

About Decoration de la Maison

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.


Home & Garden Bestsellers